Teamleider

Date Posted: 2023-03-01

Location: Heerenveen

City: Heerenveen

Country: Netherlands

Job Type: Teamleider

Please Contact: Human Resources Team

Apply for this Job

Wil jij werken bij een fantastisch bedrijf met een rijke historie van meer dan 100 jaar?

Geef jij leiderschap aan de productie van ons kwaliteitsproduct: filters van het beste niveau?

Heb jij een positieve, collegiale instelling en bouw jij graag aan een fantastisch team?

Kom dan bij Filtrair in Heerenveen. Welkom namens alle collega’s alvast!

Filtrair: unieke kwaliteitsproducten in een luxe segment

Je bent van harte welkom bij Filtrair in Heerenveen. Met een razend enthousiast team van 75 mensen werken wij dagelijks aan kwalitatief hoogstaande filters. Wij helpen hierbij aan schone lucht in onder meer de auto-industrie, energiecentrales en grote ziekenhuizen. Jij draagt dus bij aan schone lucht in een ziekenhuis, belangrijk! Al 100 jaar worden deze bijzondere, unieke producten zeer succesvol geproduceerd. Ons bedrijf groeit zeer hard en dat biedt ook voor jou geweldige mogelijkheden. Filtrair is onderdeel van het Amerikaanse Filtration Groep, een marktleider binnen de luchtfilterindustrie. Met meer dan 7000 collega’s op 107 locaties in 28 landen behoor jij tot de top.

Teamleider / Front Line Leader Operations, een belangrijke functie!

Bij Filtrair maken we niet alleen de beste producten ter wereld, wij werken ook met het beste en leukste team. Als Teamleider/ Front Line Leader (FLL) bouw je met jouw eigen team de mooiste resultaten. Veiligheid staat op nummer 1. Je geeft een voorbeeld in werken volgens de hoogste kwaliteit. Daarnaast bouw je aan de efficiency en output van jouw shift. Kortom: jij bent belangrijk!

Je laat je team excelleren!

Als Teamleider/ Front Line Leader geef je op een betrokken wijze leiding aan jouw productieploeg. Je inzet is erop gericht je ploeg zo zelfstandig en efficiënt mogelijk te laten werken voor een optimale voortgang van de productie. Dat doe je door de capaciteit van de productiemiddelen en de kwaliteiten van je mensen maximaal te benutten. Maar ook besteed je veel aandacht aan een prettige en collegiale sfeer binnen je team. Je moedigt je team aan om samen en in overleg tot de best denkbare oplossingen te komen. Je rapporteert aan de Operations manager en je overlegt regelmatig met collega-ploegen en ondersteunende afdelingen. 

Wie ben jij?

Wat biedt Filtrair in Heerenveen?


Apply for this Job