Operator

Location: Heerenveen

City: Heerenveen

Country: Netherlands

Job Type: Operator

Shift: Shift 3

Please Contact: Human Resources Team

Apply for this Job

Wil jij werken bij een fantastisch bedrijf met een rijke historie van meer dan 100 jaar?

Werk je graag met je handen bij mooie mechanische equipment?

Heb jij een positieve, collegiale instelling en werk jij graag in een fantastisch team?

Kom dan bij Filtrair in Heerenveen. Welkom namens alle collega’s alvast!

Filtrair: unieke producten in een luxe segment

Je bent van harte welkom bij Filtrair in Heerenveen. Met een razend enthousiast team van 75 mensen werken wij dagelijks aan kwalitatief hoogstaande filters. Wij helpen hierbij aan schone lucht in onder meer de auto-industrie, energiecentrales en grote ziekenhuizen. Jij draagt dus bij aan schone lucht! Al 100 jaar worden deze bijzondere, unieke producten zeer succesvol geproduceerd. Ons bedrijf groeit zeer hard en dat biedt ook voor jou geweldige mogelijkheden. Filtrair is onderdeel van het Amerikaanse Filtration Groep, een marktleider binnen de luchtfilterindustrie. Met meer dan 7000 collega’s op 107 locaties in 28 landen behoor jij tot de top. dag anders in zelfstandig werkende teams

Operator, een belangrijke functie!

Jouw werk is belangrijk. Je werkt in een ervaren team in een 3 ploegendienst op 1 van de vele werkplekken aan onze filters. Je gaat in de productie van onze kwaliteitsproducten veel leren. Iedere werkdag kan anders zijn. Je stelt de machines in, bewaakt de procesvoortgang en bedient deze. Ook ben je verantwoordelijk voor veiligheid en kwaliteitscontroles. Als operator ben jij zelfstandig werkzaam, maar uiteindelijk als team gezamenlijk verantwoordelijk voor het maakproces van filters (de media-afdeling), veiligheid én voor de kwaliteit.

Kom bij ons werken; in een fantastisch team, met een rijke historie aan een prachtig product!

Team Filtrair, Heerenveen

Veiligheid, Kwaliteit, Efficiency en Teamwork!

Veilig werken staat op 1. Wij willen dat jij veilig thuis komt.

Onze producten komen ook in ziekenhuizen, kwaliteit staat daarom voorop! Het controleren van de lijn; liggen de vezels goed op elkaar, verloopt het proces volgens onze kwaliteitsrichtlijn?

Je richt je op efficiency: is er voldoende voorraad aanwezig bij de aanvoer? Je stelt de machine af om de juiste filterdikte te krijgen. Het gereed product verwerk je voor de volgende stap in het proces (rollen naar de klant of verder naar de andere afdeling voor het maken van pockets). En uiteraard los je een eventuele storing op.

Dit alles doe jij in een geweldig ervaren team met enthousiaste collega’s, die iedere dag met veel plezier met jou samenwerken.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Jij hebt affiniteit met mechanische techniek.
  • Bij jou staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid waar nodig.
  • Jij houdt de werkplek netjes, stelt prioriteiten, signaleert afwijkingen in het productieproces en bent in staat bent om snel te schakelen
  • Je kunt gedisciplineerd werken onder vastgestelde normen
  • Je vindt het leuk in een team samen te werken aan het oplossen van problemen.

Wat biedt FILTRAIR in Heerenveen?


Apply for this Job