Junior Financial Controller

Location: Heerenveen

Country: Netherlands

Please Contact: Marlon Duiven

Apply for this Job

Filtrair: unieke producten in een luxe segment

Je bent van harte welkom bij Filtrair in Heerenveen. Met een enthousiast team van ongeveer 75 mensen werken wij dagelijks aan kwalitatief hoogstaande filters. Wij helpen hiermee aan schone lucht in onder meer de auto-industrie, energiecentrales en  ziekenhuizen. Jij draagt dus ook bij aan schone lucht. Al meer dan 100 jaar worden deze  unieke producten  succesvol geproduceerd. Ons bedrijf groeit  hard en dat biedt  voor jou  mogelijkheden. Filtrair is onderdeel van het Amerikaanse Filtration Groep, een marktleider binnen de luchtfilterindustrie. Met meer dan 7000 collega’s op 107 locaties in 28 landen. Wil jij jouw financiële skills inzetten in deze dynamische en ondernemende onderneming? Wij zoeken een enthousiaste Junior Financial Controller voor minimaal 24 uur per week, die ons  team komt versterken in Heerenveen.

Wat ga je doen?

Als Junior financial controller rapporteer je direct aan de Financial Controller. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de jaarrekening en  delen van de begroting. Daarnaast lever je (een bijdrage aan) managementrapportages. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat belangrijke financiële gegevens kloppen. Bij afwezigheid van de financial controller, neem je zijn taken waar. Ook zal je af en toe de taken van de administrateur overnemen in vakanties en bij drukte, waaronder het verwerken van bankafschriften en inboeken kostenfacturen.

Een opsomming van jouw takenpakket:

Wat vragen wij?

Wil jij deel uitmaken van Filtrair en bijdragen aan ons succes? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en naar [email protected]. We kijken uit naar jouw sollicitatie!


Apply for this Job